Välkommen

Stanna till på resan. Gör kroppen glad.
Gör magen glad. Gör bilen glad. Gör dagen glad :D

Den perfekta platsen för en paus och för effektiv shopping.

På väg norrut eller söderut? Västerut eller österut? Ljungbystopp ligger så otroligt väl placerat mitt i södra Sverige, precis där E4 och väg 25 möts.

Det är ingen tillfällighet att många bussbolag stannar till just här på sina resor, eller använder Ljungbystopp som uppsamlingspunkt för sin fjärrtrafik.

Just därför hittar du ett varierat utbud när det gäller mat och fika och du kan också bo över på hotellet för att samla kraft inför nästa dags äventyr.

Har du lite tid över eller är på väg till sommarstugan är Ljungbystopp ett perfekt ställe att shoppa effektivt det mesta du behöver i vardagen och fritiden. Flera stora, välkända varumärken och kedjor har etablerat sig här.

Är du på gång att besöka västra Smålands olika turistattraktioner, lokala matproducenter eller aktiviteter? Då är Ljungbystopp den rätta platsen att utgå ifrån.

Härifrån är det också bara några korta minuter med bil ner till Ljungby centrum med sina många småbutiker.


På Ljungbystopp vill vi att du ska må bra och därför bemöts du av extra mycket öppenhet, serviceanda och glädje.


För dig som är på genomresa, vill pausa och är trött på shopping, besök Minivärlden. Bara 4 minuter från Ljungbystopp, i Ljungby. En perfekt utflykt för hela familjen eller bara vuxna.


Välkommen till Ljungbystopp.

Stanna till på resan. Gör kroppen glad. Gör magen glad. Gör bilen glad. Gör dagen glad. :D